Politica de confidentialitate

  1. INTRODUCERE

Tratăm cu seriozitate și responsabilitate confidențialitatea datelor cu caracter personal, iar securitatea acestora reprezintă o prioritate pentru noi. De aceea, ne angajăm să respectăm noile reguli impuse de Regulamentul european nr. 679/2016  – denumit “Regulamentul” – în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Prin intermediul prezentei politici vă explicam ce date cu caracter personal prelucrăm, cum le colectăm, cum le folosim și, mai ales, cum protejăm aceste date. De asemenea, vă informăm și asupra drepturilor de care beneficiați și vă ghidăm cu privire la modalitatea de exercitare a acestora.

2.DESPRE NOI

Sediul nostru sediul social este în Str. BARAJUL ARGES, nr. 41, bl. lot1B, et. P, ap. 3C, sect. 1, CIF RO5462280, J40/6506/1994.

Reprezentantul legal al societății este Ioniță Vlad și poate fi contactat la adresa Str. BARAJUL ARGES, nr. 41, bl. lot1B, et. P, ap. 3C, sect. 1, România și la adresa de e-mail: vlad.ionita@romenergy.ro.

Din punct de vedere al Regulamentului EU 679/2016, ROM ENERGY ARMSTRONG SRL este operator de date cu caracter personal, avându-l desemnat pe Ioniță Vlad ca persoană responsabilă cu protecția datelor.

Date de contact:

  • email: gdpr@romenergy.ro ;
  • adresa: Str. BARAJUL ARGES, nr. 41, bl. lot1B, et. P, ap. 3C, sect. 1, România , în atenția RESPONSABILULUI PENTRU DATE PERSONALE.
  1. CE DATE COLECTĂM ȘI CUM LE COLECTĂM

Utilizăm doar acele informații strict necesare și relevante pentru afacerea noastră și pentru nevoile dumneavoastră de consumator și le colectăm prin intermediul site-ului nostru, care este găzduit și administrat în România.

Intrăm în posesia datelor dumneavoastră în principal ca urmare a faptului ca optați să ni le dezvăluiți în mod voluntar, dar și prin captare automată, la momentul accesării paginii noastre, ca urmare a utilizării de tehnologie și programe informatice specifice.

Deși puteți vizita site-ul nostru fără a fi nevoiți să vă dezvaluiți identitatea, ne puteți furniza în mod direct datele dumneavoastră personale atunci când folosiți:

 

  1. Formularul de cerere ofertă* pentru a cumpăra produse de la noi.

* disponibil în pagina de produs

Datele dumneavoastră referitoare la numetelefon și adresa de e-mail le folosim pentru a vă permite să ne adresați cereri de ofertă pentru produsele noastre (model și specificații). Perioada de stocare a informațiilor este de 12 luni.

 

  1. Formularul de abonare la newsletter*.

* disponibil la adresa http://www.romenergy.ro

Datele dumneavoastră referitoare la nume și adresa de e-mail le folosim pentru a vă trimite materiale de marketing (mesaje care prezintă noutăţi, caracteristici noi sau oferte promoţionale).

Nu vă vom trimite materiale de marketing dacă nu v-aţi dat consimţământul în acest sens în cadrul secțiunii newsletter. Puteţi alege oricând să întrerupeţi primirea acestor materiale. Trebuie doar să respectaţi instrucţiunile incluse în e-mail, să bifați butonul de dezabonare sau să trimiteţi un răspuns cu solicitarea dumneavoastră.

Informații cu privire la drepturile dumneavoastră referitoare la datele cu caracter personal colectate și prelucrate prin intermediul Site-ului și exercitarea acestora găsiți la secțiunea corespunzătoare din prezenta politică de confidențialitate.

Captarea automată de date se realizează prin intermediul tehnologiei cookie. Cookie reprezintă un fragment de informație transmisă din pagina web, salvată de browser pe hard disk-ul calculatorului dumneavoastră și pe care noi o putem accesa ulterior. Acesta reține informații statistice necesare unei paginii web pentru a personaliza sesiunea de navigare (ex. prin afișarea unor imagini dinamice cu produse de interes) precum pagini web vizitate anterior, descărcări făcute, furnizorul de internet utilizat, țara de origine a vizitatorului site-ului.

 

Cele mai obișnuite cookie-uri sunt:

  • Tehnice: ne sunt absolut necesare pentru a ne asigura de eficiența site-ului din perspectivă tehnică;
  • Funcționale: memorează alegerile dumneavoastră și ne ajută să îmbunătățim experiența dumneavoastră pe site-ul nostru;
  • De performanță: ne ajută să măsuram performanța site-ului, utilizând informații despre modul în care vizitatorii navighează în site;
  • De redirecționare: ne ajută să plasăm anunțuri publicitare în alte pagini web pe care le folositi;
  • Plug-in de social media: pentru a ne conecta clienții la diferite canale social-media.

Colectăm și prelucrăm datele furnizate de tehnologia cookie doar dacă ne permiți acest lucru.

Fișierele jurnal de servere web standard, ne oferă informații statistice referitoare la numărul de vizitatori și ne permit să evaluam capacitatea tehnică a paginii noastre.

Prin intermediul acestora colectăm câteva informații referitoare la adresa de IP însă acestea nu sunt în măsură să te identifice în mod direct, ci să ne ofere date statistice în legătură cu traficul pe pagină.

Google Analytics

Pagina noastră de internet utilizează serviciul de analiza web „Google Adwords/Analytics“ al societății Google Inc., în scop statistic. Serviciul de analiză al web-ului – Google Analytics – este pus la dispoziție de Google Inc. („Google”) care, la rândul sau, utilizează cookies. Informația generată de cookie despre modul dumneavoastră de utilizare al site-ului va fi transmisă și stocată pe serverele Google din SUA.

Adresa IP pe care o transmite browserul dumneavoastră nu va fi asociată cu alte date deținute de către Google. Puteți refuza utilizarea cookie-urilor, prin selectarea setărilor adecvate ale browserului dumneavoastră, însă în această situație s-ar putea să nu mai puteți utiliza toate funcționalitățile site-ului. Puteți, de asemenea, opta pentru a nu mai utiliza Google Analytics pe viitor prin descărcarea și instalarea Google Analytics Opt-out Browser Addon pentru browserul dumneavoastră: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Pentru a fi de acord sau a vă retrage acordul privind prelucrarea automată prin intermediul programelor sau tehnologiilor mai sus menționate, efectuați setările adecvate în browser-ul dvs.
Pentru mai multe detalii accesați politica noastră de cookies.

În cazul în care optați să navigati fără aceste tehnologii sau programe, unele funcționalități sau caracteristici ale site-ului nu vor putea fi utilizate.

Dacă veti completa toate formularele postate în site și dacă acceptați utilizarea integrala a programelor și tehnologiilor de captare automata, vom colecta următoarele date:

  • date de identitate: nume și prenume, numele companiei pe care o reprezentați;
  • date de contact: adresa e-mail, telefon, eventual adresa contractare și facturare;
  • date privind tranzacțiile comerciale: servicii și produse achiziționate de la noi, metoda de plată;
  • date tehnice: date de conectare, inclusiv IP, sistemul și platforma de operare, identificare browser, locația, tehnologii folosite pe dispozitivele utilizate pentru accesarea site-ului;
  • date de utilizare: a site-ului web, a produselor și serviciilor noastre;
  • date de marketing: preferințele dumneavoastră de a primi informări de la noi sau de la terți.
  1. SCOPUL COLECTĂRII ȘI TEMEIUL JURIDIC

Colectăm informații ce conțin date personale sau tehnice, în principal pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale asumate față de dumneavoastră (prelucrarea cererii de ofertă și ofertarea).

Colectăm informații ce conțin date personale, ca urmare a obligațiilor legale sau contractuale ce ne revin sau în virtutea exercitării unui interes legitim legat de activitatea noastră comercială și le folosim pentru:

  • a putea comunica cu dumneavoastră în perioada precontractuală sau contractuală;
  • a vă informa în legătură cu modificări relevante ale termenilor și condițiilor sau ale politicii de confidențialitate;
  • îmbunătățirea serviciilor noastre și a experienței dumneavoastră pe site–ul nostru.
  1. Pentru a realiza această activitate, ne întemeiem pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, dar suntem atenți și la respectarea drepturilor și libertăților dumneavoastră, astfel încât va oferim posibilitatea facila de dezabonare de la utilizarea programelor și tehnologiilor pe care le folosim în procesul de colectare și prelucrare date.

    Motive de securitate a infrastructurii noastre hardware și software.

    Temeiul colectării și prelucrării în acest scop este atât unul legal, respectiv obligația de pază a bunurilor, cât și unul bazat pe interesul nostru legitim de a ne proteja afacerea.

    În măsura în care vom folosi informațiile deținute în alte scopuri decât cele mai sus declarate, vă vom solicita în mod expres consimțământul și vă vom explica de ce drepturi noi beneficiati în aceasta situație.

IMPOSIBILITATEA/REFUZUL DE A NE FURNIZA ANUMITE DATE PERSONALE

În situația în care nu ne furnizați informațiile solicitate, este foarte probabil să nu puteti utiliza în parametrii normali site-ul nostru și, de asemenea, să nu putem accepta și prelucra solicitarea dumneavoastră și să nu fim în măsura să vă furnizam produsele de interes pentru dumneavoastră.

UTILIZATORI

Datele dumneavoastră sunt folosite de ROM ENERGY ARMSTRONG SRL. Nu vom distribui niciodată informațiile dumneavoastră cu caracter personal unui terț în alte scopuri decât cele descrise în prezenta Politică.

Putem transmite informațiile dumneavoastră cu caracter personal partenerilor noștri de încredere, care sunt în măsură să ofere garanții în legătură cu securitatea și confidențialitatea datelor dumneavoastră și care procesează datele doar în conformitate cu instrucțiunile noastre.

Partenerii noștri sunt în general terți prestatori de servicii cu care colaborăm și care activează în domenii precum: servicii IT și mentenanță, găzduire baze de date intern și în cadrul UE, servicii de analiză comportamentală (Google Analytics), contabilitate și fiscalitate, consultanță și asistență juridică, marketing, finanțare, publicitate, prelucrarea plății, livrare sau alte servicii, autorități publice.

LOCUL STOCĂRII

Atât pagina de internet cât și baza de date fizică și electronică conținând informații cu caracter personal sunt găzduite/stocate pe servere securizate din România.

În măsura în care vom transfera anumite date cu caracter personal unor entități localizate în Uniunea Europeană sau în afară Uniunii, inclusiv în state cărora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal, vom lua măsuri pentru a vă proteja drepturile și interesele.

Transferurile vor fi protejate prin clauzele contractuale sau alte garanții, precum schemele de certificare din care face parte și Scutul de confidențialitate pentru protecția datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE către Statele Unite ale Americii.

MASURI DE SECURITATE

Deși datele dumneavoastră sunt colectate în mediul online, o parte din acestea sunt stocate inclusiv pe suport de hârtie (ex. facturi).

ROM ENERGY ARMSTRONG SRL se preocupă în mod special și constant de implementarea unor măsuri eficiente de securitate de natură să protejeze datele dumneavoastră cu caracter personal și să evite breșe de Securitate, atât în ceea ce privește informația stocată on-line, cât și pe suport fizic.

Indiferent de modalitatea de stocare, datele dumneavoastră sunt păstrate în medii sigure, care beneficiază de măsuri de protecție la acces, utilizare, divulgare, modificare sau distrugere neautorizată.

De asemenea, am implementat măsuri speciale privind securitatea rețelei și a transferului de date, auditare și testare a infrastructurii, personal instruit, transfer de date în afara României realizat doar către entități ce pot asigura o protecție similara, etc.

PERIOADA DE STOCARE

În cazul în care prelucrăm datele pentru executarea unor obligații precontractuale/contractuale, vom stoca datele atât timp cât este necesar pentru executarea contractului și pentru o perioadă ulterioară suplimentară.

În cazul în care prelucrăm datele dumneavoastră în virtutea unei obligații legale sau în interes public, vom stoca datele atât timp cât este necesar pentru respectarea obligațiilor legale sau atât timp cât interesul este calificat ca fiind de utilitate publică.

În cazul în care prelucrăm datele dumneavoastră pentru protejarea intereselor noastre legitime de afaceri, vom stoca datele pana când ne veti solicita să ne oprim, cu excepția cazului în care vom putea demonstra că motivul pentru care colectăm și stocăm este prioritar față de interesele, drepturile și libertățile dumneavoastră.

În cazul în care prelucrăm datele dumneavoastră în baza acordului dumneavoastră expres, vom stoca datele până la momentul la care ne veți cere să ne oprim.

AUTOMATIZAREA PROCESULUI DECIZIONAL

ROM ENERGY ARMSTRONG SRL nu folosește procese automatizate care pot genera efecte juridice care vă privesc sau care vă pot afecta într-o măsură semnificativă.

Puteți cere oricând să nu faceți obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, dacă decizia respectivă produce efecte juridice cu privire la dumneaoastră sau vă afectează în alt mod similar și într-o măsură semnificativă.

Nu puteți beneficia de acest drept de opțiune dacă decizia luată ca urmare a prelucrării automate a datelor ne este necesară pentru a încheia sau a executa un contract sau dacă este permisă prin lege și există garanții adecvate pentru drepturile și libertățile dumneavoastră.

Dacă ne-ați oferit consimțământul cu privire la prelucrarea automată și apoi vă răzgândiți, vă puteți retrage oricând acest consimțământ prin formularea unei cereri scrise pe care să ne-o comunicați folosind datele menționate la rubrica de Contact din site.

DREPTURI

Dreptul la informare – aveți dreptul să știti dacă datele dumneavoastră personale sunt procesate, ce date sunt colectate, de unde sunt obținute și de ce, de cine sunt prelucrate, pentru ce perioadă și dacă aceste date fac obiectul unei prelucrări automate de natură să producă efecte juridice sau să va afecteze în mod semnificativ.

Dreptul de acces – aveți dreptul de a accesa, în mod gratuit și la intervale de timp rezonabile, datele colectate de la dumneavoastră/despre dumneavoastră. Aceasta include dreptul dumneavoastră de a solicita și de a obține o copie a datelor personale culese.

Dreptul la actualizare/rectificare – aveți dreptul de a solicita rectificarea sau actualizarea datelor dumneavoastră personale, care sunt inexacte sau incomplete.

Dreptul de ștergere – în cazul în care v-ati retras consimțământul acordat, va opuneti prelucrării datelor, prelucrarea nu este conformă cu prevederile Regulamentului sau nu mai este necesară pentru realizarea scopurilor în care datele au fost colectate și prelucrate, puteți cere ca datele dumneavoastră personale să fie șterse din înregistrările noastre.

Dreptul de a restricționa procesarea – în cazul în care se aplică anumite condiții, aveti dreptul să restricționati procesarea datelor dumneavoastră personale.

Dreptul de opoziție – în anumite cazuri, aveti dreptul să vă opuneți procesării datelor dumneavoastră personale, de exemplu în cazul marketingului direct.

Dreptul de opoziție în legătură cu prelucrarea automată – în situația în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt supuse unei prelucrări automatizate, inclusiv crearea de profiluri, care poate produce efecte juridice sau vă poate afecta într-o manieră semnificativă, sunteți îndreptățit să ne solicitați să excludem datele dumneavoastră din orice proces decizional individual automatizat.

Dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul să obțineti datele dumneavoastră personale într-un format adecvat sau, dacă este posibil, prin transfer direct de la un procesator la altul.

Dreptul de ajutor de la autoritatea de supraveghere – aveți dreptul să solicitati ajutorul unei autorități de supraveghere și dreptul la alte căi de atac, cum ar fi solicitarea de despăgubiri.

Dreptul de a retrage consimțământul – aveți dreptul să vă retrageti în orice moment consimțământul. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării dinainte de retragerea acestuia.

Dreptul de a depune o plângere – dacă vreți să faceți o sesizare în legătură cu modalitatea în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, vă invităm sa ne contactați:

  • prin e-mail la adresa gdpr@romenergy.ro ;
  • prin poștă sau curier, la adresa Str. Barajul Arges nr. 41, parter, ap.3 (C), sect. 1, București, România, în atenția RESPONSABILULUI PENTRU DATE PERSONALE.

Vă asigurăm că toate sesizările și plângerile dumneavoastră vor fi tratate cu seriozitate, profesionalism și deplină confidențialitate.

Dacă totuși sunteți nemulțumit de modalitatea în care am răspuns sesizărilor dumneavoastră, vă puteți adresa autorităților ce dețin rol de control asupra activității noastre în materie de date cu caracter personal. În România, această autoritate este reprezentată de Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, ale cărei informații de contact sunt:

Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

 

GDPR
×
Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună și servicii adaptate nevoilor și interesului dvs. Pentru a afla mai multe, accesați politica noastră de confidențialitate. Prin clic pe butonul "OK", acceptați utilizarea modulelor cookie.
Ok Schimbă setarile