klinger-top

KLINGER FLUID CONTROL AUSTRIA

PROFIL COMPANIE

klingerKlingerCompania Klinger Fluid Control GmbH este un centru de competenta pentru constructia,productia,vinzarea si distributia de robineti si sticle de nivel.Localizata in Gumpoldskirchen (Austria), Klinger Fluid Control este unul din cei 38 de membri care opereaza in intreaga lume sub Klinger Group.

A dezvoltat o retea de operatori in peste 50 de tari in intreaga lume care sint implicati in livrarea rapida a produselor , in rezolvarea problemelor tehnice ale clientilor si propunerea de solutii competente precum si service imediat
Richard Klinger, inventatorul sticlei reflex, a fondat compania in 1886.

Sapte ani mai tirziu s-a inceput productia in Gumpoldskirchen. De atunci istoria Klinger Group s-a identificat cu istoria a numeroase inventii in domeniul robinetilor industriali: patentarea robinetului cu piston (1921/22), fabricatia fontei cenesii (1932), producia robinetilor cu bila Ballostar (1968 ) si a robinetilor cu bila din 3 piese Klinger Ballostar KHA (1996) pentru a enumera doar citeva din jaloanele ce au modificat intreaga industrie.

Astazi la fabrica din Gumpoldskirchen 180 de angajati produc majoritatea componentelor individuale ale robinetilor  Klinger. Anual cca 100.000 de robineti sint fabricati aici.

Experienta, cunostintele si dotarea departamentului de cercetare – dezvoltare garanteaza noile produse la standarde ridicate de calitate, care sint dovedite  de multe certificari si aprobari internationale.

Cresterea continua a tehnologiei de fabricatie  ajuta la cresterea calitatii produselor solicitata astazi si in viitor.