clayton-top-produse

Generatoare de abur in container

generator-de-abur-in-container mic linie generator-de-abur-in-container2 mic linie generator-de-abur-in-container3 mic
Container Container 1 Container 2

generator-de-abur-in-container4 mic
 Container 3

Clayton livreaza cu succes instalatii mobile independente pentru producerea aburului.

Instalatia completa este livrata pe doua trailere containerizate si este proiectata sa functioneze independent de servicii externe.

Primul container este dedicat instalatiilor electrice si alimentarii cu apa. Acesta contine combustibilul si alimentarea cu apa precum si instalatia de tratare apa.Un generator electric este instalat aici pentru a produce energia electrica pentru automatizare motoare,climatizare,incalzire si iluminat.

Trei generatoare Clayton sunt instalate in cel de-al doillea trailer si fiecare poate livra 1815Kw abur. Reteaua de conducte si instrumentatie este proiectata in asa fel incit sa permita accesul operatorului in toate locurile in care are de lucru.
Posibilitatea de a produce o cantitate mare de abur intr-un asemenea loc restrins este posibila datorita constructiei compacte a generatoarelor Clayton care prezinta de asemenea un randament ridicat si siguranta in exploatare.

Acest lucru este posibil datorita principiului de functionare respectiv circulatia fortata printr-o serpentina elicoidala.

Instalatiile mobile Clayton sint solutiile ideale pentru locatii cum ar fi in desert sau  cimpuri de  extractie indepartate.Presiunile de functionare sint pina la 60barg si sint standard, functionarea supravegheata nefiind absolut  necesara.