clayton-top

CLAYTON INDUSTRIES SUA

PROFIL COMPANIE
clayton-industriesClayton Industries este lider mondial in proiectarea si  livrarea de sisteme avansate pentru producerea aburului. Compania a fost fondata in 1935 in U.S.A. pentru a cerceta si dezvolta noi concepte in ingineria sistemelor de abur.

Generatorul de abur Clayton a fost primul din aceasta gama de produse si a fost conceput ca un generator de abur cu serpentina cu circulatie fortata care poate produce abur de inalta calitate in cinci minute de la pornirea de la rece.

Generatorul de abur Clayton reprezinta una dintre cele mai semnificative realizari in domeniul tehnologiei producerii aburului, iar din proiectare se elimina necesitatea folosirii unor volume mari de apa cum este cazul la cazanele de abur clasice cu tub de flacara.

Succesul Clayton se datoreaza proiectarii standardizate cu efecte remarcabile in functionare si in obtinerea unor randamente superioare.

Costurile scazute de operare si reactia rapida la schimbari de sarcina la un cazan cu dimensiuni si greutate foarte mici face generatorul Clayton echipamentul potrivit in orice aplicatie ce necesita abur.  

Recuperatoarele de caldura din gaze arse Clayton functioneaza pe aceleasi principii si pot fi folosite intr-o gama larga de aplicatii industriale ce necesita recuperarea caldurii din gazelle arse in diferite procese.

Rom Energy Armstrong colaboreaza cu filiala din Bornem, Belgia a companiei Clayton care asigura atit productia de echipamente si livrarea pieselor de schimb cit si asistenta tehnica la punerea in functiune si service dupa vinzare.

Clientii Clayton includ producatori din industria alimentara , farmaceutica, centrale electrice, petrochimie, spitale, companii navale, aerospatiale, chimica, textile, transport, electronica, horticultura, siderurgie si multe altele.

Acolo unde se solicita o sursa de abur economica, sigura in functionare si cu o durata lunga de viata Clayton s-a dovedit de neinvins.