Sisteme de masura pentru incarcare / descarcare

sisteme-masura-incarcare-descarcare-micAUTTECH Metering Gmbh furnizeaza tehnologia pentru masurarea si incarcarea fluidelor, pentru produse chimice si petrochimice, cat si pentru apa si produse alimentare lichide. Tehnica folosita garanteaza cea mai inalta precizie si fiabilitate.

Sistemele de contorizare sunt folosite pentru incarcarea si descarcarea camioanelor, vagoanelor, cisternelor si rezervoarelor de stocare. Oriunde este nevoie de facturare, sau dozare precisa a fluidelor.

Skid-urile de contorizare includ pompe, filtre, separatoare de aer, debitmetre, regulatoare de debit, vane de control, vane de izolare, densimetre, sisteme de dozare pentru aditivi si coloranți, controler de încărcare si imprimanta.
De asemenea proiectarea se face conform Directivei Europene pentru Măsura in vigoare,  MID ( Measurement Instruments Directive ).

Sistemul de contorizare compact, a fost dezvoltat in principal pentru industria petroliera. Cu acest dispozitiv indeplinim cele mai  ridicate cerinte cu privire la sistemele de masura  aprobate pentru combustibili: pacura, benzina, biodiesel  si motorina. Deasemenea, cu ajutorul calculatorului integrat putem actiona pompele si vanele si putem transmite anumite semnale catre sistemele PLC externe. Acest calculator este ușor de operat, avand numeroase funcții de comunicare si inregistrare a datelor.

Identificarea si controlul produsului, sunt realizate printr-un densimetru performant. In plus, sistemele de masura pot fi dotate cu un sistem de dozare a coloranților si a aditivilor.
Pe langa livrarea sistemelor de contorizare, oferim si asistenta tehnica la alegera echipamentului. Putem acorda asistenta tehnica on-ste pe timpul instalării si a punerii in funcțiune.

Aplicatii:

  • Industria chimica si petroliera
  • Camioane autocisterne
  • Vagoane de cale ferata
  • Vapoare
  • Parcuri de rezervoare
  • Interfata pentru sisteme centralizate (ex. SAP)