armstrong-top11

Armstrong International INC SUA

PROFIL COMPANIE

De peste 100 de ani Armstrong International s-a preocupat pentru oferirea solutiilor cele mai avansate in domeniul sistemelor de abur si condens.

Companie fondata in anul 1900 in U.S.A.,  a inventat in anul 1911 oala de condens cu clopot care pina in zilele noastre se dovedeste a fi cea mai buna solutie pentru drenarea corespunzatoare a condensului.

Principala fabrica se gaseste in Three Rivers, statul Michigan iar filiala pentru Europa in Herstal, Belgia.

A fondat o retea de reprezentanti in aproape  toate tarile  lumii care se ocupa local de distributia produselor si serviciile aferente.

Pe linga oferirea de produse ce aduc importante beneficii clientilor , Armstrong ofera si o gama larga de servicii printre care studii referitoare la situatia sistemelor de abur si condens si solutiile de imbunatatire ale acestora, sustinerea de seminare in laboratoarele proprii sau la sediile clientilor si service dupa vinzare.

Permanenta preocupare pentru calitate face din Armstrong o companie de incredere atit pentru produsele oferite cit si pentru serviciile competente asigurate de-a lungul colaborarii cu clientul.

Deviza companiei - ‘’ Cunostintele neimpartasite inseamna energie pierduta‘’ – reflecta din plin filozofia acesteia.